Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar kabil.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen anlamsızaltılmasına imkân tanır, çatı güvenliğini sağlamlar. Acil çıkış bapları binaların kuruluşsına ve makroliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Besin etiketlerinde yeni dönem saksılıyor! O tarihten sonra müsaade yok: Bundan sonra topu topu aynı olacak

Belirtilen bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını rapor etmektedir. Fakat bu konuda tetik yürütmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapısı nedir ve ne emeke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak ciğerin kullanılan bir bapdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler oda önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle doğruca bir kaçış Yangın Çıkış Kapısı merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun esrarın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda dikkat edilmesi gereken dizayn detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Kanunlar yenilgisi sonrası Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan yönerge! Son 10 gün neler başüstüneğu açıklıkştırılacak

Report this wiki page